Évzárás, újév kezdés

Életünk kicsit olyan volt 2020-ban, mint amiről Jeremiás szól: szétszóratott, fogsággal, nehézségekkel, fájdalmakkal terhes. Örömteli mégis, hogy Isten óvó kegyelme velünk volt, és személyes életünkben sok áldást is megélhettünk! Hisszük, az Úr bíztatása ma is érvényes, ahogyan Jeremiáson keresztül is üzent népének Isten. Ebben bízva legyen áldott minden kedves ismerősünknek, testvérünknek, barátunknak az új éve!

tovább »
Egyéb

Vírushelyzet – szabályok

Kedves Érdeklődők, kedves Testvéreink! Továbbra is kérjük közösségünkben a koronavírushelyzetre vonatkozó szabályok betartását. Ennek összefoglalását ábrázolja a mellékelt plakát is.

tovább »

Mike Sámuel Mátészalkán

Gyülekezetünk vendége volt 2020. június 13-i hétvégén Mike Sámuel, kecskeméti baptista lelkipásztor testvérünk. Vasárnapi két igehirdetését hallgathatják meg YouTube csatornánkon.

tovább »

Újrakezdés

Kedves Érdeklődőink, Testvéreink! A koronavírus miatti veszélyhelyzetet követően május 31-től megnyitjuk imaházunk ajtajait. Alkalmaink vasárnap délelőtt 9.30-tól, kedden 18.00-tól kezdődnek.Az előírt biztonsági szabályokat betartva leszünk együtt. Ennek részleteit egy plakáton olvashatják. Várunk szeretettel mindenkit!

tovább »
Hírek, események

Egyéni bibliatanulmányozás

Mostani helyzetben is fontos, sőt felértékelődik az egyéni bibliatanulmányozás. Ebben segít dr. Steiner József ábrája, s az ezzel kapcsolatos videója, amit az oldalán mindenki megtekinthet!

tovább »

Tájékoztató

Értesítünk minden kedves érdeklődőt és testvérünket, hogy gyülekezetünkben a vasárnapi és a hétközi alkalmakat ideiglenesen nem tartjuk meg a kialakult járvány miatt.

tovább »
Hírek, események

Házasság hete 2019

Egyházunk megnyitotta ez évi házasság hetét. Az alábbi linken további részleteket olvashat a témában. https://www.baptist.hu/a-hazassag-hete-vasarnap-kezdodik

tovább »