Egyéb

Vírushelyzet – szabályok

Kedves Érdeklődők, kedves Testvéreink! Továbbra is kérjük közösségünkben a koronavírushelyzetre vonatkozó szabályok betartását. Ennek összefoglalását ábrázolja a mellékelt plakát is.

tovább »

Mike Sámuel Mátészalkán

Gyülekezetünk vendége volt 2020. június 13-i hétvégén Mike Sámuel, kecskeméti baptista lelkipásztor testvérünk. Vasárnapi két igehirdetését hallgathatják meg YouTube csatornánkon.

tovább »

Újrakezdés

Kedves Érdeklődőink, Testvéreink! A koronavírus miatti veszélyhelyzetet követően május 31-től megnyitjuk imaházunk ajtajait. Alkalmaink vasárnap délelőtt 9.30-tól, kedden 18.00-tól kezdődnek.Az előírt biztonsági szabályokat betartva leszünk együtt. Ennek részleteit egy plakáton olvashatják. Várunk szeretettel mindenkit!

tovább »
Hírek, események

Egyéni bibliatanulmányozás

Mostani helyzetben is fontos, sőt felértékelődik az egyéni bibliatanulmányozás. Ebben segít dr. Steiner József ábrája, s az ezzel kapcsolatos videója, amit az oldalán mindenki megtekinthet!

tovább »

Tájékoztató

Értesítünk minden kedves érdeklődőt és testvérünket, hogy gyülekezetünkben a vasárnapi és a hétközi alkalmakat ideiglenesen nem tartjuk meg a kialakult járvány miatt.

tovább »
Hírek, események

Házasság hete 2019

Egyházunk megnyitotta ez évi házasság hetét. Az alábbi linken további részleteket olvashat a témában. https://www.baptist.hu/a-hazassag-hete-vasarnap-kezdodik

tovább »