Évzárás, újév kezdés

Életünk kicsit olyan volt 2020-ban, mint amiről Jeremiás szól: szétszóratott, fogsággal, nehézségekkel, fájdalmakkal terhes. Örömteli mégis, hogy Isten óvó kegyelme velünk volt, és személyes életünkben sok áldást is megélhettünk! Hisszük, az Úr bíztatása ma is érvényes, ahogyan Jeremiáson keresztül is üzent népének Isten. Ebben bízva legyen áldott minden kedves ismerősünknek, testvérünknek, barátunknak az új éve!

“Ha segítségül hívtok, és állhatatosan imádkoztok hozzám, akkor meghallgatlak benneteket. Ha kerestek majd, megtaláltok engem, ha teljes szívből kutattok utánam. Megengedem majd, hogy megtaláljatok – így szól az ÚR –, és jóra fordítom sorsotokat: összegyűjtelek titeket minden nép közül; mindenhonnan, ahová csak szétszórtalak – így szól az ÚR –, és visszahozlak erre a helyre, ahonnan fogságba vitettelek titeket.” Jer. 29.

Vírushelyzet – szabályok

Kedves Érdeklődők, kedves Testvéreink!

Továbbra is kérjük közösségünkben a koronavírushelyzetre vonatkozó szabályok betartását. Ennek összefoglalását ábrázolja a mellékelt plakát is.

Mike Sámuel Mátészalkán

Gyülekezetünk vendége volt 2020. június 13-i hétvégén Mike Sámuel, kecskeméti baptista lelkipásztor testvérünk. Vasárnapi két igehirdetését hallgathatják meg YouTube csatornánkon.

Újrakezdés

Kedves Érdeklődőink, Testvéreink!

A koronavírus miatti veszélyhelyzetet követően május 31-től megnyitjuk imaházunk ajtajait. Alkalmaink vasárnap délelőtt 9.30-tól, kedden 18.00-tól kezdődnek.
Az előírt biztonsági szabályokat betartva leszünk együtt. Ennek részleteit egy plakáton olvashatják. Várunk szeretettel mindenkit!

Tájékoztató

Értesítünk minden kedves érdeklődőt és testvérünket, hogy gyülekezetünkben a vasárnapi és a hétközi alkalmakat ideiglenesen nem tartjuk meg a kialakult járvány miatt.